Disney middag in monkeytown Leeuwarden

Disney middag in monkeytown Leeuwarden

Disney!! wie is er niet gek op? Zelfs nu nog vind ik het heerlijk om bijvoorbeeld samen met Vanessa Disney films te kijken. Ik blijf het ontzettend leuk vinden. Twee weken geleden zag ik ergens op Facebook een bericht voorbij komen over een Disney middag in monkeytown Leeuwarden, super leuk! Daar wilde ik dus heel graag naar toe met Vanessa. Gisteren (zaterdag) hebben we dus een hele leuke ochtend/middag gehad. Ik nam een (blog) vriendin mee en wij hebben heerlijk thee gedronken en natuurlijk ook mee gespeeld.  

Verkleed als je favoriete Disney figuur.

Alle kindjes mochten verkleed komen als hun favoriete Disney figuur. Vanessa ging als een echt prinsesje, maar niet in het roze. Ik heb een echte prinsessen verkleed jurk voor haar maar die is nog net wat te lang, ze stapte er dus steeds op met haar laarsjes waardoor we samen besloten een ander jurkje aan te doen. We kozen voor een mooi donker blauw wit gestreept jurkje met een blauwe tule rok, losse haren en een glitter diadeem. Bij de ingang van monkeytown kreeg ze nog een mooie toverstaf cadeau.

17425869_980711242062332_7859049950277092026_n

 

Bijna alle kindjes waren verkleed! erg leuk. Er waren voornamelijk veel Elsa prinsesjes van frozen maar ook minnie mouse, spiderman en zelfs een jochie verkleed als sneeuwwitje compleet met pruik. Heerlijk vind ik dat, ouders die hun kinderen gewoon lekker aanlaten trekken wat zij zelf leuk vinden.

Schminken.

17265149_980071648792958_1019281891771893145_n

Dat doe ik namelijk zelf ook. Er stond een grote schmink tafel en Vanessa wilde heel graag scar zijn van haar favoriete tekenfilm serie de leeuwenwacht. Kan prima vind ik, mijn lekkere stoere prinses 😉 leuk toch? Daarnaast kon er geknutseld ,gekleurd en geplakt worden en kregen we bezoek van Belle en het Beest die ook nog een heel leuk optreden gaven.

We hebben echt genoten!

Wil jij Belle en het Beest ook zien?

Dat kan! 30 juni en 1 en 2 juli veranderd stadsschouwburg Trebol in Harlingen (Friesland) in een magische wereld waar sprookjes bestaan. Op deze dagen worden de sterren van de hemel gespeeld tijdens een adembenemende voorstelling: De betovering van Belle en het Beest.

Ticket prijzen.

Volwassen: 12,50 euro, inclusief 1 consumptie.

Kinderen (t/m 12 jaar): 8,50, inclusief 1 consumptie.

Kaartjes voor deze voorstelling zijn online hier te bestellen maar binnenkort ook verkrijgbaar via het VVV kantoor en Intertoys Harlingen.

Volg je ons al op Facebook & Instagram ? Dat zouden wij namelijk heel leuk vinden!

 

 

 

 

 

 

Volg:
Delen:

Laat een reactie achter