Happylist! #1 vakantie, concert, festival and more

Happylist! #1 vakantie, concert, festival and more

Vandaag op de blog mijn happylist! Een lijstje met happy momentjes waar ik echt blij van wordt en ontzettend naar uitkijk! Een lekkere feel good blog die vaker terug zal komen, omdat het belangrijk is om naar het positieve in je leven te kijken. 

 Happy momentjes!

❤ 12 februari is Robert jarig! afgelopen september toen ik mijn verjaardag vierde heb ik een ontzettend mooie armband van hem gekregen waar ik nog steeds onwijs blij mee ben. Maar wat geef je een man? Als ik hem vraag wat hij graag zou willen hebben hoeft hij niets. Ik denk er nu dus over om een weekendje weg te boeken met z’n tweeën of een surprise weekend met vrienden. Tips voor leuke plekken in Nederland zijn zeker welkom! Help me out please 🙂

❤️? Vakantie, Yes! 26 februari vertrekken wij met mijn schoonfamilie lekker 6 dagen naar het mooie Dubai..DUBAI gewoon, wauw!? Maar wat nog mooier is, we gaan naar het concert van guns N’ roses! Een droom die uitkomt voor mij. Dit wordt een super gave trip! En mocht je nou denken guns N’ roses? Who are they? Zeker dit nummer even luisteren! 1 van mijn favorieten.

❤ Klussen in huis, ook iets waar ik erg blij van word. We zijn bezig met onze slaapkamer en het kamertje van Vanessa. een nieuw behangetje, verf en gordijnen doen zoveel voor de eerst standaard witte slaapkamers! Het word echt heel knus en steeds meer ons huis samen.

❤ Intents festival! Voorheen had ik niet zoveel met festivals maar vorig jaar zijn wij naar promised land en defqon geweest en heb ik hier een liefde voor gekregen! Helaas was intents echt binnen 20 minuten uitverkocht wat niemand van ons had verwacht! Vorig jaar waren er nog best lang kaarten verkrijgbaar maar toen zijn wij niet geweest. Niemand van ons (we gaan met 5) hadden dus kaartjes, oeps. via ticketswap heb ik alsnog 5 kaartjes weten te bemachtigen voor iedereen, yes!

❤ Vanessa is de laatste tijd heel erg bezig met het vertellen hoe ze zich voelt, dan komt ze naar ons toe en zegt “mama ik hou zoveel van jou” en vervolgens gaat ze naar Robert en zegt “ik hou ook heel veel van jou Robert” we krijgen dan allebei een knuffel en daarna gaat ze weer verder met wat ze aan het doen was. puur geluk!

Wat zijn voor jou nou echte happy momentjes? 

 

 

 

Volg:
Delen:

Laat een reactie achter