Kraamcadeaus | wat vond ik leuk en wat niet?

Kraamcadeaus | wat vond ik leuk en wat niet?

Kraamcadeaus, wat vond ik persoonlijk leuk om te krijgen en wat minder? Laat ik voorop stellen dat het vooral gaat om het gebaar, dat mensen überhaupt de moeite doen om iets te kopen voor jou pasgeboren baby is natuurlijk al ontzettend lief.

Mijn tops.

Luiertaarten. 

Hier was ik echt ontzettend blij mee! Een luiertaart ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens een heel nuttig cadeau. Die luiers komen echt wel op. Vooral luiertaarten met iets grotere maten vond ik erg fijn om te krijgen.

Speelgoed.

Rammelaars, zacht speelgoed, knisperboekjes etc vond ik ook erg leuk om te krijgen. Ik had eigenlijk nog helemaal geen speelgoed gekocht tijdens mijn zwangerschap, niet aan gedacht eerlijk gezegd dus dat kwam goed van pas.

Rompers 

Rompers kan je nooit genoeg hebben ben ik van mening! die bleken later ook echt hard nodig te zijn met een wasmachine die overuren draaide 🙂 Super fijn als je er dan een kast van vol hebt liggen. baby spuug hier, een doorgelekte luier daar, een lekkende fles…Verbazingwekkend hoeveel rompers je gebruikt.

Verzorgingsproducten. 

Lekkere creme’s, badzeep, olies, shampoo’s en dan het liefst natuurlijk van Zwitsal, hmm. Ik kreeg best wel veel Zwitsal producten en ik gebruik ze nog steeds! Ook mijn eigen haren was ik soms met Zwitsal 🙂 heerlijk.

Cadeaubonnen.

Super fijn als je zelf wat leuks kan shoppen voor je kleintje.

Mijn flops.

Kleding. 

Ik kreeg ook echt wel leuke kleding voor Vanessa hoor, maar het jammere aan kleding krijgen is dat het vaak allemaal in maatje 50 is. En natuurlijk heb je zelf al bergen kleding gekocht en wil je je baby toch het liefst al die leuke setjes van jezelf aantrekken, voordat je kindje uit de maat gegroeid is.

Knuffels.

Knuffels zijn leuk. maar geef alleen knuffelberen, tijgers of andere pluche beesten als je wilt dat de kersverse ouders een opvangcentrum gaan starten voor ongewenste knuffels. Wat ik wél aan kan raden om te geven is Sophie de giraf. Dat is hier keer op keer een schot in de roos.

Babyschoentjes.

super schattig die babyschoentjes, maar totaal niet nodig de eerste maanden.

 

Wat zijn voor jou echte tops & flops?

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Delen:

Laat een reactie achter