LILLYDOO luier en luierdoekjes review

LILLYDOO luier en luierdoekjes review

Leuk dat je er weer bent ūüôā Vandaag op de blog een LILLYDOO luier + luierdoekjes review. Ik was heel erg nieuwsgierig naar dit merk wat oorspronkelijk uit Duitsland komt, en vroeg daarom een proefverpakking aan wat bestaat uit een pak van 10 luiers en een pak luierdoekjes van 15 stuks. Benieuwd wat mijn ervaringen zijn met LILLYDOO?¬†Lees dan gauw verder.

Over LILLYDOO

Ik vertelde net al even dat LILLYDOO een Duits luiermerk is. Ik kwam LILLYDOO tegen op Instagram en besloot een proefpakket aan te vragen omdat het merk mij vrijwel direct aan sprak. LILLYDOO focust zich namelijk op het ontwerpen van eco-vriendelijke producten die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn.

Free from everything our skin doesn’t like

LILLYDOO ontwerpt daarnaast alles behalve saai uitziende luiers. De printjes zijn super trendy, de luiers zijn erg zacht en de pasvorm is fantastisch. En daarbij bevatten de luiers niets wat niet fijn is voor het tere babyhuidje. De luiers en luierdoekjes zijn namelijk vrij van

  • ¬† ¬† ¬† ¬† Parfums
  • Hormoonverstorende stoffen
  • Parabenen
  • Chloor
  • Ftalaten
  • PEG-Emulgatoren
  • Glyfosaat
  • Dioxine

Aanvraag proefverpakking

De website is erg duidelijk en de bestelling verliep zeer eenvoudig. Op de site klik je op het kopje trial box, kies je jouw gewenste maat luier. (maat 1 t/m maat 5), vul je de adresgegevens in en betaal je de verzendkosten. Deze bedragen 3,90 euro en daarna is jou proefpakket aangevraagd. Het proefpakketje had ik zelf met 2 dagen in huis, dus dat was erg vlot.

Waar je alleen wel even om moet denken is dat je nadat de bestelling geplaatst is, je weer even inlogt op jou account. LILLYDOO gaat namelijk automatisch een doorlopend “luier abonnement” aan. Geen paniek, deze start niet gelijk en kun je eenvoudig annuleren. Ik had verwacht dat ik daarmee ook het proefpakket zou annuleren maar dat was niet zo. Deze ontving ik gewoon netjes thuis.

LILLYDOO luier review

Wat vond ik van de luiers?

Vanessa draagt overdag geen luier meer, alleen nog s’nachts met slapen. Een goed test moment dus om te kijken of de luier doet wat hij hoort te doen en niet zou gaan doorlekken. Hier was ik wel een beetje bang voor aangezien de luiers echt zacht aanvoelen en erg flexibel zijn.

ontwerp 

Het ontwerp van de luiers vind ik ontzettend leuk en trendy! Ik bestelde maat 5, en deze luiers hebben schattige stippen met het LILLYDOO logo, kleine vogeltjes en takjes. De kleinere maatjes hebben weer een ander schattig printje.

Lillydoo luier review

 

 

Pasvorm

De pasvorm is echt heel fijn. De luier is zacht en flexibel waardoor de luier dus goed aansluit om de billen van jou bewegelijke kindje. Wel vond ik de luier iets aan de smalle/lage kant vallen.

Opneembaarheid

Ik heb de luiers in de nacht getest bij Vanessa en gelukkig is ze niet doorgelekt. Wel was de luier zwaar, vol en wat klammig toen ik haar uit bed haalde. Over de opneembaarheid van de luier kan ik dus niet heel erg negatief zijn, maar ook niet razend positief. Het belangrijkste is dat de luier niet is doorgelekt, en deze behield ook netjes zijn oorspronkelijke vorm ondanks de volheid van de luier.

Wat vond ik van de luierdoekjes?

Geur

De geur is in 1 woord fantastisch! Wat een fijne aangename geur. De doekjes ruiken erg fris en natuurlijk.

Dikte 

De luierdoekjes zijn vrij dik wat ik zelf erg prettig vind schoonmaken. daarnaast zijn ze lekker breed en vrij groot, pluspuntje!

Natheid

De natheid van de doekjes vind ik ook ideaal. Niet te nat maar ook zeker niet te droog. Je kindje ruikt heerlijk fris na het schoonmaken en alle doekjes hebben dezelfde natheid. Wat mij namelijk bij andere merken wel eens opvalt is dat de eerste doekjes super nat zijn, op de helft van het pak zijn ze dan zo als je ze het liefste hebt, en de laatste doekjes uit het pak zijn dan weer ontzettend droog. Met de doekjes van LILLYDOO heb ik dit zeker niet ervaren. Top!

 

Algehele conclusie.

Ik vind de producten van LILYDOO zeker het proberen waard. De doekjes vind ik geweldig en zal ik zeker blijven gebruiken. Over de luiers heb ik een wat neutralere mening maar zeker niet negatief. De prints zijn ontzettend leuk en de luier doet ook gewoon wat hij moet doen.

 

Ga jij de luiers + luierdoekjes van LILLYDOO ook uitproberen? Of heb jij dit merk al getest? Laat het dan zeker even weten in de reacties hieronder. Ik ben benieuwd naar jou mening!

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Delen:

Laat een reactie achter