Marktplaats pareltjes

Marktplaats pareltjes

Ik kan echt zó genieten van marktplaats! Zoals je misschien wel weet ben ik een liefhebber van vintage, en koop ik dus net zo graag tweedehands als nieuwe spullen. Dat maakt mij echt helemaal niets uit. Ik zou eerder mijn hele huis stylen met leuke, gekke, bij elkaar gezochte meubeltjes van marktplaats dan dat ik nieuwe meubels zou kopen bij een woonwinkel.

Ik vind het geweldig als iets geleefd heeft. Nieuwe spullen/meubels hebben dat niet. Het is natuurlijk hartstikke mooi, maar het straalt voor mij niets uit. Daarbij vind ik het geweldig om meubeltjes zelf op te knappen. Dat heeft zoveel meer dan gewoon iets kopen in de winkel.

Wat ik kocht op marktplaats

Voor Vanessa koop ik dus ook regelmatig op marktplaats. Dingetjes voor haar slaapkamer, kleding, schoenen, je kan het zo gek niet bedenken. Met enige regelmaat kijk ik even rond en vaak vind ik dan wel wat leuks, net als van de week. Ik kocht deze te schattige laarsjes van SI. De laarsjes zijn helemaal nieuw in de doos en van echt leer!

SI laarsjes

Ik vind het zulke leuke laarsjes! De nieuwprijs die op de doos staat is 75 euro, wow. Dat zou ik er zelf nooit voor betaald hebben. Niet omdat ik de laarsjes de prijs niet waard vind, maar om het feit dat kinderen er ook zo weer uit gegroeid zijn. Doodzonde om dan de hoofdprijs te betalen, toch?. Ik heb voor deze laarsjes 25 euro betaald, dat is nog eens leuk shoppen!

SI laarsjes

Het enige wat ik overigens niet gedragen koop zijn schoenen. Je voeten zijn ontzettend belangrijk, en kindervoetjes die in de groei zijn natuurlijk al helemaal. Ik ben dus echt super blij met deze nieuwe laarsjes voor een leuk marktplaats prijsje.

Koop jij wel eens dingen via marktplaats of een andere tweedehands verkoopsite? 

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. roeloveintheair
    april 29, 2017 / 10:53 am

    Ik koop veel via marktplaats voor de kids. Scheelt gewoon zoveel! Ook voor in huis trouwens, bijna alles in huis is used of van IKEA. Wij gaan vaak naar antiek/rommelmarkten. En wat een vondst die laarzen, heel mooi!

Laat een reactie achter