Review | www.merkkleertjes.com

Review | www.merkkleertjes.com

Tweedehands (kinder)kleding, ik ben er dol op! Ook voor mezelf koop ik wel eens wat tweedehands zoals laatst deze 2 leuke blazers die ik scoorde bij de kringloop. Maar vandaag op de blog een review over  http://www.merkkleertjes.com, Een webshop die ik nog niet kende maar waar ik een heel fijn pakketje van ontving! 

Een online winkel voor tweedehands merkkleding

Weet je dat ik daar nou nog nooit aan heb gedacht? laat staan om heb gezocht. Maar wat een fijne toevoeging aan de wereld van de online winkels! Je gaat er automatisch van uit dat je tweedehands kleding alleen op marktplaats vindt, bij een kringloop, op een markt of in babyverkoopgroepen op Facebook bijvoorbeeld. Maar echt aan een webshop gericht op tweedehands merkkleding zou je niet zo snel denken. Althans ik niet. Best gek eigenlijk, want waarom niet? Naast tweedehands merk kleertjes kun je er ook nieuwe kleding shoppen en zelfs dameskleding voor een fijn prijsje.

Persoonlijk betaal ik liever niet teveel, vooral ook omdat kinderen in het begin zo hard groeien, spelen, ravotten en kleding daardoor snel stuk is. Vanessa is altijd al een meisje geweest wat snel groeide en een volwaardige garderobe heb ik dan ook nooit gehad voor haar. Voor je het wist was alles weer te klein. Zonde, ik kocht dan ook nooit veel laat staan dure kleding. Maar ik ben wel echt fan van merkjes! De kwaliteit is gewoon een stuk beter en kledingstukken gaan echt wel langer mee, dat is in ieder geval mijn eigen ervaring.

Ik vind het concept van merkkleertjes.com dus ontzettend leuk! Toch merkjes voor niet teveel geld. De website ziet er mooi uit en is overzichtelijk. Je vind snel waar je naar opzoek bent en er is veel keus in merken en maten. Merkkleertjes.com verkoopt kleding voor baby, tiener en dames. Ook is inbreng van eigen baby/kinder of dameskleding mogelijk.

De vrouw achter de webshop

Merkkleertjes.com is opgericht door Masja, moeder van drie kinderen. Ze verkocht regelmatig kinderkleding via marktplaats. Toen bekenden vroegen of zij hun merkkleding ook online wilde verkopen is het idee ontstaan om een webwinkel hierin op te richten. Naast de webwinkel werkt Masja als HR manager en doet zij ook nog aan newbornfotografie.

Tumble and dry tuniek blouse

Dit is de blouse die hier van de week op de mat viel, en oh wat is Vanessa er blij mee! De blouse ziet er super goed uit, echt nog als nieuw! En bij het pakketje zat ook nog een leuk klein gelukspoppetje, lief! Mijn ervaring met http://www.merkkleertjes.com is dus ontzettend goed bevallen. En zeker een aanrader als je liever ook niet teveel uitgeeft voor nog prima kleding.

Bij elke bestelling krijgje een leuk gelukspoppetje kado, een kleinigheidje met een groots gebaar! De Maya’s gaven gelukspoppetjes kado aan hun dierbaren. Als zij ze onder hun kussen legden zouden hun zorgen worden weggenomen. Gebruik je gelukspoppetje voor jezelf of je kind onder zijn/haar kussen en alle zorgen worden weggenomen 🙂

Masja bedankt voor het prachtige kledingstuk en ik kom zeker nog eens bij je shoppen! Oh nog een leuke tip, er is zelfs een 1 euro sale! 😉

foto van Kimberly Van Urk.

Love it, Wear it, Share it

 

 

 

 

Volg:
Delen:

Laat een reactie achter