Valentijnsdag | waarom jij een romantisch gebaar verdient.

Valentijnsdag | waarom jij een romantisch gebaar verdient.

Hallo Valentijn! Ofwel commerciële-onzin-maar-een-simpel-kaartje-ontvangen-zou-stiekem-toch-wel-leuk-zijn-dag!

En zo is het ook..want hoe hard wij vrouwen allemaal ook roepen dat we toch echt niets hoeven met Valentijnsdag, allemaal zouden we het stiekem toch wel heel leuk vinden als iemand de moeite nam om ons te verassen op de dag van de liefde. En ja Valentijn is commercieel, en ja die rozen zijn drie keer over de kop gegaan maar toch. Het idee dat je vriend, man, anonieme liefde even aan je denkt is gewoon leuk. En ja dat vind jij ook.

In de realiteit is het vaak een beetje anders en moet je eerst 100 keer hinten in de dagen ervoor dat het toch écht bijna 14 februari is en dan moet je hem eigenlijk ook nog even helpen herinneren wat er dan zo speciaal is aan die 14 februari. Al met al een stuk minder romantisch dus dan je eigenlijk had gehoopt.

Feit is dat mannen over het algemeen niet zo romantisch zijn aangelegd of ze gebruiken simpelweg het excuus een man te zijn en en man is nou eenmaal simpel van geest. grote kul natuurlijk, hij probeert zich er gewoon gemakkelijk onderuit te praten.

En nou mag ik echt niet klagen hoor, want ik word regelmatig verrast met iets leuks of liefs, of hij zegt precies de juiste dingen..Al met al heb ik dus best wel een romanticus aan de haak geslagen. En dat alles gewoon zomaar, omdat ik kennelijk toch best wel lief ben 🙂

maar veel mannen roepen na mijn mening altijd te snel “commercieel!” of “Onzin!” en dan legt de vrouw zich er maar bij neer dat hun of nou ja eigenlijk haar man niks doet aan Valentijnsdag. Wij vrouwen doen al zoveel. Want mochten wij eens een keer ziek zijn, wat wij vrouwen ons eigenlijk niet kunnen veroorloven maar soms onverhoopt toch gebeurt zie je alles instorten en dan pas vallen de oogkleppen van manlief naar beneden en moet hij toch toegeven dat het best wel aanpoten is. Die kinderen, dat huishouden en oh er moet ook nog gegeten worden en iedereen wil ook graag nog een beetje aandacht en dat vaak ook nog naast een baan. Want er moet ook brood op de plank. En manlief komt gewoon lekker thuis van zijn werk en alles word geregeld. Ik geloof best in reïncarnatie en kom in een volgend leven dus ook graag terug als man. Heerlijk lijkt mij dat.

Maar goed, stiekem mag dat best eens wat vaker gewaardeerd worden. En oke nee dat hoeft niet perse op een speciale commerciële dag, maar geef toe.. Hoe vaak verwen jij je vrouw de rest van het jaar? Precies…Koop dus gewoon die bos bloemen, of dat lekkere luchtje waar ze zo blij van word en geef haar een extra dikke kus.

Want zij verdient het.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. februari 16, 2017 / 9:53 am

  Ik ben jarig op Valentijnsdag, dus ik word meestal dubbel verwend door mijn vriend! Superlief, want zelf denk ik nooit aan Valentijn. Maar hij kwam dit jaar weer aan met bonbons en een enorme bos rozen naast mijn verjaardagscadeautjes <3

  • admin
   februari 17, 2017 / 8:12 am

   Nog gefeliciteerd Malou! Bijzonder om op valentijn jarig te zijn, en wat leuk dat je vriend toch weer extra heeft uitgepakt dit jaar! Ik kreeg ook heel lief een grote doos merci en een enorm mooi boeket bloemen❤

Laat een reactie achter